Up a level |
Αγοράκης, Σταύρος (2009) Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βλάσση, Αρετή (2010) Ποιότητα και ασφάλεια νωπών φρούτων, λαχανικών και μεταποιημένων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεχαγιάς, Βασίλειος (2018) Ασφάλεια τροφίμων και νέοι διατροφικοί κίνδυνοι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ρέκλος, Κωνσταντίνος (2013) Η ασφάλεια των προϊόντων και μέσα προστασίας του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Στεφανής, Φώτης (2018) Επισήμανση τροφίμων και ο ρόλος της στην ενημέρωση του καταναλωτή - Νομοθεσία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc