Up a level |
Αλμπάντη, Ζαχαρούλα (2018) Προσδιορισμός τρυγικού οξέος στο χυμό ροδιού και σύστημα ποιότητας παραγωγής ροδιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βασιλείου, Αικατερίνη (2018) Ε.Α.Σ. Κιάτου: η εικόνα του συνεταιρισμού και η συνεισφορά στα μέλη του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γριβάκης, Μαυρουδής (2018) Στάση και απόψεις καταναλωτών στην πόλη της Ξάνθης και περιοχής Άνω Πόλεως Θεσσαλονίκης σχετικά με την αγορά νωπού κρέατος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γρουϊου, Ελένη (2018) Αγροτικός συνεταιρισμός ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου: σχέσεις και απόψεις των μελών για τον αγροτικό συνεταιρισμό. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Εμμανουηλίδης, Βενιαμίν (2018) Η καλλιέργεια φασολιού στην περιοχή Μανιακιού Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κίτσιος, Στέφανος (2018) Συγκριτική προσέγγιση του παραδοσιακού & του διαδικτυακού μάρκετινγκ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καραγιάννης, Κωνσταντίνος (2018) Δείκτες αλλοίωσης ιχθύων, μικροβιολογικοί & χημικοί : microbiological & chemical spoilage indicators of fishes. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεχαγιάς, Βασίλειος (2018) Ασφάλεια τροφίμων και νέοι διατροφικοί κίνδυνοι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κοσμίδης, Κωνσταντίνος (2018) Αρτοποιία αρτοσκευάσματα στην Ελλάδα. Μελέτη περίπτωσης της επιχείρησης Εστίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουμπέτσος, Μιχαήλ (2018) Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων ελαιολάδου παραγόμενου στην περιοχή της Αιγιαλείας του Νομού Αχαϊας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουτσούκη, Χρυσοβαλάντου-Ανδριάνα (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά σπόρου βαμβακιού ποικιλίας ST402 που καλλιεργήθηκε σε τέσσερα γεωγραφικά διαμερίσματα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κυριακίδης, Νικόλαος and Άννινος, Φώτης (2018) Αγροτικός Συνεταιρισμός Πέλλας: η σημασία του μέσα από τα μάτια των μελών του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μέτσιου, Ελένη (2018) Μεταβολή των δεικτών ποιότητας και του ολικού φαινολικού περιεχομένου ελαιολάδου εμπλουτισμένου με αιθέριο έλαιο θυμαριού μετά τη θέρμανσή του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μαρνέζου, Παναγιώτα (2018) Συστήματα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας αποξηραμένων σύκων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπακή, Ζωγραφούλα (2018) Η ανάπτυξη του οινοποιητικού κλάδου στην Κρήτη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νικηφόρου, Γεώργιος (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεταβολές κατά τη συντήρηση τυριού γκούντα σε φέτες συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ντούλιας, Ευθύμιος (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων ανθόμελου από διαφορετικές περιόδους συλλογής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παγώνη, Άννα-Μαρία (2018) Ποιότητα γάλακτος και ανίχνευση υπολειμμάτων αφλατοξίνων στο γάλα και τα τυριά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπανδρέου, Αθηνά (2018) Μεταβολή των δεικτών ποιότητας και του ολικού φαινολικού περιεχομένου ελαιολάδου εμπλουτισμένου με αιθέριο έλαιο ρίγανης κατά την αποθήκευσή του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παυλίδης, Θεόδωρος (2018) Παραγωγή και μεταποίηση συμπύρηνου ροδάκινου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πλέουρας, Περικλής-Στέφανος (2018) Αξιολόγηση του κόστους παραγωγής τσίπουρου από την ποικιλία ντεμπίνα στην Ήπειρο σύμφωνα με την περιεκτικότητα σακχάρων της πρώτης ύλης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ρούσσος, Ανδρέας (2018) Μικροβιολογία ανθότυρου Με έμφαση στις μεθόδους ανάλυσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σιάββα, Ζωή (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού φέτας που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Στεφανής, Φώτης (2018) Επισήμανση τροφίμων και ο ρόλος της στην ενημέρωση του καταναλωτή - Νομοθεσία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τατσιοπούλου, Ελένη (2018) Φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελληνικών μελιών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσίκα, Καλλιρόη (2018) Προσδιορισμός της χημικής σύνθεσης και της διατροφικής αξίας ξηρής και νωπής μυζήθρας από καταστήματα στην περιοχή της Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσαλαζίδου, Στυλιανή (2018) Κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση. Το παράδειγμα της ΒΙO-RIZA νομού Χαλκιδικής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc