Up a level |
Αστάκογλου, Άννα (2003) Μελέτη της καλλιέργειας του ρυζιού στην Μακεδονία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γότση, Βασιλική (2003) Διατροφικοί κίνδυνοι με έμφαση στην σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Δημητσόγλου, Παναγιώτης (2003) Η συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το εμπόριο και την ανάπτυξη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κάλλη, Γιαννούλα (2003) Παραδοσιακή φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καββαδίας, Σπυρίδων (2003) Βιολογική καλλιέργεια εσπεριδοειδών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καπετανάκης, Εμμανουήλ (2003) Καλλιέργεια αμπέλου και διαδικασία οινοποίησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καραπασίδης, Γεώργιος (2003) Υγιεινή και ορθή βιομηχανική πρακτική. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καρρά, Ειρήνη (2003) Καλλιεργούμενες ποικιλίες ροδακινιάς τυποποίηση – συσκευασία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κερκεζή, Ευαγγελία (2003) Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α) = Organization for Economic Co-operation and Development(O.E.C.D.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουνοπούλου, Ελισσάβετ (2003) Υγιεινή παραγωγής, συντήρησης και μεταφοράς του νωπού αγελαδινού γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μάρκου, Θεοδώρα (2003) Ανάλυση μικροβιολογικής επικινδυνότητας νωπού γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μαντζίλας, Χρήστος (2003) Τυποποίηση και συντήρηση νωπών επιτραπέζιων ροδακινών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μορφογιάννη, Νίκη (2003) Καλλιέργεια βαμβακιού και μετασυλλεκτική επεξεργασία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπάρτζος, Ξενοφώντας (2003) Παραγωγή ερυθρού οίνου προερχομένου από βιολογική αμπελοκαλλιέργεια. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μποζινοπούλου, Ελένη (2003) Μετάβαση από τη γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου στον Παγκόσμιο Οργανισμοί Εμποριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαβραμίδου, Δέσποινα (2003) Αποστειρωμένο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ράπτη, Κωνσταντίνα-Ειρήνη (2003) Μέτρηση εικόνας στα καταστήματα τροφίμων(store image). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τζάκου, Ελευθέριος (2003) Διοικητική οργάνωση και κόστος εγκατάστασης και εφαρμογής συστήματος HACCP σε βιομηχανική μονάδα παραγωγής παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τζώτζη, Φανή (2003) Γάλα υψηλής παστερίωσης: η σχέση του με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc