Up a level |
Stergioudi, Roxani - Aikaterini (2021) Quality characteristics and nutritional value of cow's milk (conventional and organic farming systems) in winter and spring. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Δήμτσα, Παρασκευή (2021) Αξιολόγηση της χημικής ανάλυσης, της μικροβιολογικής ασφάλειας και της δράσης της λυσοζύμης στο γάλα όνου στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Θεοδωρίδης, Πέτρος (2021) Ισχύον νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εναρμονισμένη ελληνική νομοθεσία που καθορίζουν τους όρους για τις εισαγωγές, διαμετακομίσεις και μεταφορτώσεις προϊόντων, υποπροϊόντων και παραγωγών προϊόντων ζωικής προέλευσης τρίτων χωρών. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουτσούκη, Χρυσοβαλάντου Ανδριάνα (2021) Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών οίνων που οινοποιήθηκαν με παρουσία κρόκου Κοζάνης (Greek red saffron). Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μουράτογλου, Ευρυδίκη (2021) Αντιοξειδωτική ικανότητα ελληνικών βοτάνων. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νίτσιου, Ελένη (2021) Καπνιστά τρόφιμα. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νίτσιου, Ελένη (2021) Καπνιστά τρόφιμα. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαδόπουλος, Βασίλειος (2021) Ποιοτικός έλεγχος πλήρους γάλακτος - Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας, με τη συσκευή μ-Trac. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος (2021) Preparation of a snack appropriate for children with autism. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc