Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 19.

Thesis

Κηπουρού, Ελένη (2022) Επεξεργασία υγρών αστικών αποβλήτων με φυσικά συστήματα (λίμνες σταθεροποίησης - τεχνητοί υγρότοποι) και εφαρμογή τους στον Ελλαδικό χώρο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκέμος, Ανδρέας Πασχάλης (2022) Σύγκριση αγελαδινού γάλακτος με φυτικά γάλατα και επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κερεμίδου, Αναστασία (2021) Παρασκευή γιαούρτης και αλλοιώσεις. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μικερόζη, Μαρία Ευδοκία (2021) Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα: προκλήσεις και προοπτικές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπόρας, Κωνσταντίνος (2021) Παρασκευή μπύρας και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ηλιάδου, Παρθένα (2021) Παρασκευή και ποιοτικά χαρακτηριστικά του κεφίρ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παλησίδου, Καλλιόπη (2021) Φυσικοχημικές ιδιότητες, διατροφική αξία του γάλακτος και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη γαλακτοπαραγωγική ικανότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταφυλίδου, Πετρούλα (2021) Γενικά χαρακτηριστικά ετοίμων προς κατανάλωση φαγητών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσακίρογλου, Ελένη (2021) Ασηπτική διεργασία και τεχνολογία εμποδίων ως μέθοδοι συντήρησης των τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιπέλη, Φαίδρα (2021) Μια απόπειρα κριτικής αποτύπωσης του παρόντος και του μέλλοντος των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσουκαλάς, Κωνσταντίνος (2021) Διαγράμματα ροής παρασκευής ερυθρού οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιαρβαλή, Σοφία (2021) Μικροβιολογία υδάτινων συστημάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δημητριάδου, Παρασκευή (2021) Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τόλη, Νίκη Βασιλική (2021) Βιολειτουργικά τρόφιμα και δημόσια υγεία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γεωργιάδου, Συμέλα (2021) Χαρακτηριστικά των υπερτροφών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γαλανούδη, Βασιλική (2021) Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπέκιου, Πολυξένη and Καβακοπούλου, Χριστίνα (2021) Σύστημα υγιεινής και ασφάλειας HACCP σε οινοποιείο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ραφτούλη, Γεωργία (2021) HACCP στο κρέας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδόπουλος, Βασίλειος (2021) Ποιοτικός έλεγχος πλήρους γάλακτος - Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας, με τη συσκευή μ-Trac. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Tue Dec 3 01:18:50 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top