![]() | Up a level |
Αλεξανδρίδου, Βασιλική and Αναστασίου, Παρασκευή (2020) Φυσικοχημικές ιδιότητες του πρόβειου γάλακτος και πρόβειου τυριού. Συγκριτική μελέτη με το κατσικίσιο γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παλάντζας, Γεώργιος (2020) Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κροντηρά, Ελένη (2020) Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μάνη, Δέσποινα (2020) Χαρακτηριστικές ιδιότητες προβιοτικών και πρεβιοτικών σε συνάρτηση με την υγεία του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πίος, Αντώνιος (2019) Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γάλακτος UHT. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεχαγιάς, Βασίλειος (2018) Ασφάλεια τροφίμων και νέοι διατροφικοί κίνδυνοι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ρούσσος, Ανδρέας (2018) Μικροβιολογία ανθότυρου Με έμφαση στις μεθόδους ανάλυσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σκένδος, Ευάγγελος (2018) Production of different types of bread and bakery products. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc