Browse by Professor

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 17.

Thesis

Δημητρίου, Αναστάσιος (2011) Αναλύσεις προϊόντων που περιέχουν αλκοόλη, με σκοπό την προστασία του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μουστεράκης, Κωνσταντίνος (2010) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας (από αιγοπρόβειο γάλα) υψηλής ποιότητας από παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Χανίων και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αραγιάννη, Παναγιώτα (2009) Παραγωγή, ποιότητα μαργαρινών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θεοδοσιάδη, Καλλιρρόη (2009) Παραγωγή κασεριού στη βιομηχανία γάλακτος «ΘΕΟΓΑΛ Α.Ε.» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λυμπερόπουλος, Διονύσιος (2009) Παραγωγή και ποιότητα βιολογικού οίνου της αμπελουργικής ζώνης Ηλείας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπαροπούλου-Πάτρα, Κωνσταντίνα (2009) Βιομηχανική επεξεργασία της σταφίδας και διασφάλιση ποιότητας της. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπακωνσταντίνου, Δημήτριος (2009) Εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε χώρο εστίασης «Εστιατόριο». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σκευοφύλαξ, Σακελλάρης (2009) Παραγωγή και ποιότητα οίνων της αμπελουργικής ζώνης της Κω. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σοφλιάδη, Γεωργία (2009) Παραγωγή «Μανουριού» υψηλής ποιότητας από την ΧΩΤΟΣ Α.Ε της Λάρισας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σπινθουράκης, Χαράλαμπος (2009) Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας σε παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Ρεθύμνης και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γελατζής, Χρήστος (2008) Αστικά (υγρά) απόβλητα Δήμου Λάρισας. Επεξεργασία και απόδοση αυτών για χρήση στην άρδευση καλλιεργούμενων εκτάσεων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουτλουμπάση, Αλίκη (2006) Παραγωγή κονσερβοποιημένης ελιάς, ποιότητας και διασφάλισης της ποιότητας, από παραγωγό βιομηχανία του Νομού Πιερίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπρόελ, Γεώργιος (2006) Σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε επιχείρηση εμπορίας κατεψυγμένων ψαριών και άλλων ειδών αλιείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αιμονιώτης, Αναγνώστης (2006) Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την οινοποίηση σταφυλιών στο τοπικό οινοποιείο της Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησιας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωνσταντινίδου, Λεμονιά (2004) Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιμήτρη, Μαρία (2004) Μελέτη και καταγραφή των προσυλλεκτικών και μετασυλλεκτικών παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του ακτινιδίου του Ν. Πιερίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τζώτζη, Φανή (2003) Γάλα υψηλής παστερίωσης: η σχέση του με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Nov 21 01:18:49 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top