Up a level |
Ζελελίδου, Δέσποινα (2019) Προσδιορισμός ποιοτικών παραμέτρων σε ελαφρά συμπυκνωμένο τοματοπολτό. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ευθυμάδου, Μυρτώ Ελπίδα (2019) Ποιοτικά χαρακτηριστικά τοματοπολτού ελαφράς συμπύκνωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουτσούκη, Χρυσοβαλάντου-Ανδριάνα (2018) Ποιοτικά χαρακτηριστικά σπόρου βαμβακιού ποικιλίας ST402 που καλλιεργήθηκε σε τέσσερα γεωγραφικά διαμερίσματα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεσίδου, Κλεονίκη (2017) Κρόκος (Crocus sativus): καλλιέργεια και ποιοτικά χαρακτηριστικά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καλαντάτζε, Νάτια (2016) Προσδιορισμός ποιοτικών παραμέτρων σε σπόρο βαμβακιού της ποικιλίας celia που καλλιεργήθηκε σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πιοβήτου, Μαρία (2015) Ανάπτυξη συστήματος HACCP σε αρτοποιείο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μαλαπάνη, Ελένη (2011) Διατροφικοί κίνδυνοι από την κατανάλωση οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Λιάπτσης, Θεόδωρος (2010) Νέες τεχνικές οινοποίησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπογδάνης, Αλέξανδρος (2010) Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σταυρόπουλος, Δημήτριος (2010) Προσδιορισμός διαλυτών πρωτεϊνών σε γλεύκη των ποικιλιών SAUVIGNON BLANC και ΡΟΔΙΤΗΣ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αγουράτσιου, Παρασκευή (2009) Αμπελοκαλλιέργεια και παραγωγή οίνου στην περιοχή της Νάουσας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αντωνίου, Ολυμπία (2009) Ποιότητα νωπών φρούτων (ροδάκινα, μήλα, αχλάδια και ακτινίδια). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζέρβου, Νίκη (2009) Τα αλλεργιογόνα συστατικά στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ρεπάνου, Ελισάβετ (2009) Ποιοτικός έλεγχος σιτηρών και αλεύρων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τουλγαρίδου, Βασιλική (2009) Η παλαίωση των οίνων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαδόπουλος, Ευάγγελος (2008) Κανόνες ορθής βιομηχανικής πρακτικής στην οινοποιία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καρυπίδης, Θεόδωρος (2008) Η καλλιέργεια της αμπέλου στην περιοχή της Γουμένισσας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κουρτελή, Ειρήνη (2007) Η μέθοδος ταχείας κατάψυξης για την παραγωγή κατεψυγμένου σπανακιού και λαχανικού μπιζελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νατσιού, Μαρία (2007) Ο ελληνικός κόκκινος κρόκος (Crocus sativus L.). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μυλωνά, Αικατερίνη (2006) Εφαρμογή συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης στην καλλιέργεια του αμπελιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc