Up a level |
Πανταζής, Περικλής (2009) Μέτρηση χημικής σύστασης και ολικής μεσόφιλης χλωρίδας γάλακτος με κλασσικές και σύγχρονες μεθόδους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Φιλιππούσης, Ανδρέας (2009) Μελέτη των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την ωρίμανση της φέτας, γραβιέρας, και κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεφαλάς, Νικόλαος (2009) Μικροβιολογικοί κίνδυνοι στο UHT γάλα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπεσίρης, Σταύρος (2006) Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος επιδορπίου γιαούρτης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παππά, Μαρία (2006) Παραγωγή και ποιότητα εμφιαλωμένου νερού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παππά, Ντανιέλα (2006) Παραγωγή και ποιότητα κεφαλογραβιέρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τυπάλδου, Μαριγώ (2006) Το νερό στη βιομηχανία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χασάπη, Σοφία (2006) Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά του τυριού φέτα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαβλασίου, Σοφία (2005) Τεχνολογία παραγωγής κασεριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σαμουργκανίδου, Ίννα (2005) Παραγωγή και ποιότητα συμπυκνωμένου γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσετσώνη, Ελένη (2005) Παρουσία διοξινών στα τρόφιμα και οι επιπτώσεις τους στον άνθρωπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Τσουρλάκη, Άρτεμη (2003) Η καλλιέργεια της πορτοκαλιάς στο νομό Χανίων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc