ΕΑΣ Αλμωπίας - η συμβολή της στην ανάπτυξη του Δήμου Αριδαίας

Στούπη, Δέσποινα (2009) ΕΑΣ Αλμωπίας - η συμβολή της στην ανάπτυξη του Δήμου Αριδαίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap95_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (544kB)

Abstract

Ο συνεταιρισμός είναι εταιρεία η οποία έχει κεφάλαιο μεταβλητό αποτελείται από συνεταίρους των οποίων ο αριθμός είναι μεταβλητό και επιδιώκει τη συνεργασία των συνεταίρων την προαγωγή της ιδιωτικής οικονομίας. Στο πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται σε γενικά στοιχεία για τους συνεταιρισμούς ποτέ γεννήθηκε ,τα ιστορικά στοιχεία του αγροτικού συνεταιρισμού. Βασικές αρχές όπως η εθελοντική και ελεύθερη συμμετοχή , δημοκρατική διοίκηση, εκπαίδευση, πρακτική εξάσκηση και πληροφόρηση. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται στην Αριδαία, τα ιστορικά στοιχεία, δημογραφικά, την οικονομία που επικρατεί τώρα, ο τουρισμός και οι αρχαιολογικοί χώροι. Στο τρίτο κεφάλαιο αναφέρεται στο προφίλ του συνεταιρισμού, πως λειτουργεί μέχρι και οι σκοποί της ένωσης. Επίσης αναφέρεται τα όργανα που τον αποτελούν την γενική συνέλευση, διαχειριστική επιτροπή, διοικητικό συμβούλιο και ειδικές συνελεύσεις και τα δικαιώματα των μελών της.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Αγροτικός συνεταιρισμών Αλμωπίας, Δραστηριότητες συνεταιρισμόύ, Τουρισμός (Αριδαία)
Subjects: Α > Αγροτική ανάπτυξη - Ελλάδα
Σ > Συνεταιρισμοί
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 21 Mar 2015 14:54
Last Modified: 12 Nov 2015 06:47
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/997

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top