Έρευνα καταναλωτικής συμπεριφοράς καπνιστών η περίπτωση του Σχηματαρίου Βοιωτίας

Πανσελήνας, Δημήτριος (2009) Έρευνα καταναλωτικής συμπεριφοράς καπνιστών η περίπτωση του Σχηματαρίου Βοιωτίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap4_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (488kB)

Abstract

Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια, που ξαφνίζει και αναστατώνει τον ανθρώπινο οργανισμό, τον δυσκολεύει και τον καταπονεί μέχρι να τον υιοθετήσει, διότι είναι ξένη προς τις φυσιολογικές, βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Η ερευνητική αυτή εργασία πραγματοποιήθηκε για να μπορέσει να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους κάποιος ξεκινάει το κάπνισμα, τι πιστεύουν οι ίδιοι οι καπνιστές για αυτό, πως νιώθει ο ίδιος ο καπνιστής και αρκετές άλλες ερωτήσεις που αναφέρονται στο κάπνισμα. Η δημιουργία ενός ερωτηματολογίου, που συμπληρώθηκε από κατοίκους του δήμου Σχηματαρίου, βοήθησε στην διεξαγωγή των αποτελεσμάτων τα οποία συγκρίθηκαν μεταξύ τους και έτσι βρέθηκαν τα τελικά συμπεράσματα, τα οποία θα βοηθήσουν πολύ καθώς, η βιβλιογραφία ήταν ελλιπής και η παρούσα εργασία θα συνδράμει σε όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την καταναλωτική συμπεριφορά των καπνιστών.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Παραγωγή τσιγάρων, Τσιγάρα (Ερωματολόγιο), Αντικαπνιστική εκστρατεία, Συμπεριφορά καπνιστή και μη καπνιστή
Subjects: Κ > Καταναλωτική συμπεριφορά
Κ > Καπνός (Φυτό) - Βιομηχανία και εμπόριο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 21 Mar 2015 07:53
Last Modified: 11 Nov 2015 10:46
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/994

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top