Παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης υψηλής ποιότητας στην παραδοσιακή βιομηχία γάλακτος "Δωδώνη" και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος

Τσιούνης, Αθανάσιος (2009) Παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης υψηλής ποιότητας στην παραδοσιακή βιομηχία γάλακτος "Δωδώνη" και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap44_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (6MB)

Abstract

Η ΔΩΔΩΝΗ διατηρώντας τη γαλακτοκομική και τυροκομική παράδοση, δημιουργεί αξιόπιστα προϊόντα από το 1963 μέχρι σήμερα. Με την εξαιρετική τους ποιότητα, την πλούσια γεύση και το άρωμα τους, τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ βρίσκονται πάντα στη κορυφή την προτίμησης Ελλήνων και ξένων καταναλωτών. Ένα από τα προϊόντα της είναι η πρόβεια γιαούρτη ΔΩΔΩΝΗΣ που θα αναπτυχθεί στην εργασία μου αυτή. Παρασκευάζεται μόνο από φρέσκο, πρόβειο παστεριωμένο γάλα αυστηρά επιλεγμένο για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά χωρίς τη χρήση συντηρητικών, με την προσθήκη μόνο καλλιέργειας γιαούρτης σύμφωνα με το παραδοσιακό τρόπο που μόνο η ΔΩΔΩΝΗ γνωρίζει. Η γιαούρτη είναι ένα ευχάριστο, δροσιστικό και υγιεινό προϊόν γάλακτος. Ο συνδυασμός της ελαφριάς γεύσης και της υψηλής θρεπτικής αξίας έχουν σαν αποτέλεσμα η γιαούρτη να βρίσκεται υψηλά στην προτίμηση όλων των ηλικιών σαν ένα ελαφρύ γεύμα.

Item Type: Thesis (BSc)
Additional Information: Χωρίς εξώφυλλο
Uncontrolled Keywords: Γιαούρτι Δωδώνη (HACCP), Βιομηχανική γιαούρτη
Subjects: Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 21 Mar 2015 07:32
Last Modified: 30 Jul 2015 08:01
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/991

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top