Δημοτική Επιχείρηση Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης (Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ.Α.Ε.): παρουσίαση της ανώνυμης εταιρείας

Σερίφη, Θεοπίστη (2009) Δημοτική Επιχείρηση Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης (Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ.Α.Ε.): παρουσίαση της ανώνυμης εταιρείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
L10_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (8MB)

Abstract

Παρουσιάζεται η Δημοτική Επιχείρηση Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης Ανώνυμη Εταιρεία που έχει ιδρυθεί με την συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και της Αναπτυξιακής Κοζάνης Α.Ε είναι μια εταιρεία μικτής οικονομίας και διέπεται από το καθεστώς των Νόμων των ανωνύμων εταιρειών και ταυτόχρονη τήρηση του ισχύοντος Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Ο ρόλος της είναι η δημιουργία ενός πρότυπου οικισμού στην Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης στην περιοχή «ΠΑΙΑΜΠΟΡΟ». Ο οικισμός αυτός είναι σχεδιασμένος με τις πιο σύγχρονες πολεοδομικές αρχές και την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογικών και ευρυζωνικών υπηρεσιών. Ευθύνη της Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ.Α.Ε. είναι η μελέτη και η κατασκευή έργων τεχνικής και κοινωνικής υποδομής όπως (δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, πλατείες, σχολεία), η διαμόρφωση του περιβάλλοντος και η κατασκευή έτοιμων κατοικιών, κτιρίων που προορίζονται για επαγγελματική και τουριστική χρήση καθώς και για χώρους αναψυχής. Στόχος της εταιρείας η σωστή ανάπτυξη της περιοχής και η αναβάθμιση των υπηρεσιών των νέων τεχνολογιών. Όραμα της εταιρείας είναι η απόδοση στους πολίτες της περιοχής ενός κέντρου πολιτισμού, νέων τεχνολογιών, ψυχαγωγίας, τουρισμού, αναψυχής και κατοικίας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Καλημέρης Αθανάσιος
Uncontrolled Keywords: Ανώνυμη Εταιρεία Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. Εταιρείς Ο.Τ.Α., Διοίκηση εταιρείας, Οικονομικά στοιχεία εταιρείας, Ανθρώπινο δυναμικό εταιρείας, Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρησης Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ.
Subjects: Δ > Δημοτικές επιχειρήσεις
Ο > Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Π > Πολεοδομία
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 20 Mar 2015 13:11
Last Modified: 14 May 2015 09:35
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/977

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top