Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. 3ο Π.Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας. 1ος Άξονας Προτεραιότητας: διεύρυνση των ευκαιριών απασχόλησης, μείωση της ανεργίας, παρουσίαση του Κ.Ε.Κ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. Πτολεμαϊδας

Μπούσδας, Κωνσταντίνος and Φίτου, Σοφία (2003) Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. 3ο Π.Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας. 1ος Άξονας Προτεραιότητας: διεύρυνση των ευκαιριών απασχόλησης, μείωση της ανεργίας, παρουσίαση του Κ.Ε.Κ. Δ.Ε.Η. Α.Ε. Πτολεμαϊδας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D31_2003.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Το Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, το τέταρτο σε σειρά από τα Ευρωπαϊκά Κοινοτικά Προγράµµατα, αποτελεί ίσως την µεγαλύτερη πρόκληση τόσο για ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, όσο και για την Περιφέρεια της ∆υτικής Μακεδονίας. Πρόκειται για το µμεγαλύτερο Χρηματοδοτικό Πρόγραµµα που έχει εκπονηθεί ποτέ τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Η σπουδαιότητα του είναι τεράστια γιατί οι άξονες και τα µέτρα αυτών, αφορούν όλους τους τοµείς της οικονοµικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών µας και θέλοντας να σχηματίσουμε µία ολοκληρωμένη εικόνα για τον τομέα της απασχόλησης στην περιοχή µας ( Περιφ. ∆υτ. Μακεδονίας), καθώς και για το ποίος είναι ο ρόλος και οι δράσεις του 3ου ΠΕΠ σε θέµατα απασχόλησης, προέκυψε η ανάγκη απαντήσεων στα εξής ερωτήµατα: Ποια είναι η στρατηγική της Ελληνικής Πολιτείας για θέµατα απασχόλησης. Ποιες είναι οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέµατα απασχόλησης Ερµηνεία/Κατανόηση των τεχνικών όρων των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραµµάτων. Κατά πόσο οι δράσεις/ ενέργειες που εφαρµόζονται έχουν αποτέλεσµα και σε ποιο βαθµό.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μαρτζούκου Χαρίκλεια
Uncontrolled Keywords: Έυρωπαϊκά προγράμματα, Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα(ΠΕΠ), ΚΕΚ ΔΕΗ Πτολεμαΐδας
Subjects: Α > Ανεργία
Ε > Εκπαιδευτική πολιτική
Κ > Κοινοτικά προγράμματα
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 20 Mar 2015 11:34
Last Modified: 06 Apr 2015 09:41
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/971

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top