Τραπεζικό marketing

Τσέτσου, Ελένη (2009) Τραπεζικό marketing. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap109_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (6MB)

Abstract

Οι εξελίξεις στο χώρο των τραπεζών τα τελευταία χρόνια είναι σημαντική μετά τη ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ και την εισαγωγή του ΕΥΡΩ σαν νόμισμα σε συνδυασμό με την πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων , τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές τραπεζών οι οποίες έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει ριζικά το τοπίο στη Ελλάδα και την Ελληνική οικονομία και την τραπεζική αγορά. Έτσι τα τελευταία χρόνια στον χώρο τον τραπεζών ,αρχίζει να εμφανίζεται η ανάγκη για χρήση των τεχνικών του MARKETING και της Έρευνας αγοράς. Οι εξελίξεις μάλιστα είναι τόσο γρήγορες ώστε με δυσκολία προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Έτσι ο πολλαπλασιασμός των γνώσεων σε συνδυασμό με τον περιορισμένο ατομικό χρόνο επιβάλλουν μια αυστηρή επιλογή των γνώσεων τις οποίες ο κάθε ένας επιζητεί, δεν είναι βέβαια μόνο οι εξελίξεις στις τράπεζες αλλά και οι εξελίξεις στον τομέα του Μarketing το οποίο ήδη γίνεται απαραίτητο εργαλείο σε όλες τις επιχειρήσεις , δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για απασχόληση και θέσεις εργασίας στους ειδικούς που συνδυάζουν πάντα γνώσεις Η/Υ και αγγλικής γλώσσας . παρατηρούμε επίσης πολλά τμήματα marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχουν γίνει περιζήτητα τα τελευταία χρόνια.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Σύστημα ΔΙΑΣ, Πιστωτικές κάρτες, Παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα, Οργάνωση ανθρώπινου δυναμικού, Καταθέσεις
Subjects: Μ > Μάρκετινγκ - Διοίκηση και οργάνωση
Τ > Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Τ > Τραπεζικές καταθέσεις
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 20 Mar 2015 10:24
Last Modified: 06 Apr 2015 08:37
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/964

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top