Αγροτική ανάπτυξη του Νομού Κοζάνης

Σαμαρά, Αναστασία (2009) Αγροτική ανάπτυξη του Νομού Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap2_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (752kB)

Abstract

Αναμφισβήτητα η αγροτική ανάπτυξη είναι ένα θέμα που απασχολεί κάθε κυβέρνηση και παίζει πρωτεύοντα ρόλο σε κάθε κυβερνητική πολιτική. Οι αγρότες αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελλάδας και παράλληλα και το αδύνατο σημείο της, αφού κατά βάση η Ελλάδα είναι μια αγροτική χώρα. Σε ένα τέτοιο καίριο θέμα η κυβέρνηση, της Ελλάδας αλλά και η Ε.Ε (Ευρωπαϊκή Ένωση) παρεμβαίνουν και προσφέρουν βοήθεια, ώστε να λυθούν τα προβλήματα των αγροτών αλλά και να βάλουν τις βάσεις για την αγροτική ανάπτυξη, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και κάθε χώρας μέλους. Στην πτυχιακή εργασία που ακολουθεί παρουσιάζεται η ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών του νομού Κοζάνης αλλά και μερικά από τα ποιο γνωστά προϊόντα που παράγει ο νομός. Επίσης στη παρούσα εργασία αναφέρονται τα έργα αποκατάστασης του περιβάλλοντος αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξης αγροτικών εκμεταλλεύσεων που πραγματοποιούνται από τον Τομέα Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Λοΐζου Ευστράτιος
Uncontrolled Keywords: Φάσης αγροτικής ανάπτυξης, Χαρακτηριστικά νομού Κοζάνης, Προγράμματα νέων αγροτών, Πρωτογενής παραγωγή(Νομός Κοζάνης)
Subjects: Α > Αγροτική ανάπτυξη
Ε > Επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 20 Mar 2015 07:29
Last Modified: 24 Mar 2015 07:34
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/942

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top