Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα

Πατούσης, Ιωάννης (2009) Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap55_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Ο κλάδος του catering συνολικά έχει παρουσιάσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Οι σημαντικότεροι προσδιοριστικοί παράγοντες ζήτησης και κυριότεροι λόγοι για την ανάπτυξη του βιομηχανικού catering αποτελούν, η αύξηση του τουρισμού, οι νέες τάσεις και ανάγκες διατροφής ακόμα και στους επαγγελματικούς χώρους και το αυξημένο κόστος παρασκευής φαγητού για μικρές μονάδες. Στον τομέα του βιομηχανικού catering, δραστηριοποιούνται κυρίως εξειδικευμένες επιχειρήσεις. Αναφέρεται ότι αρκετές επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες catering, δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από έναν τομείς, εκμεταλλευόμενες την τεχνογνωσία τους στο χώρο και την υψηλή παραγωγική τους δυναμικότητα. O μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής της αγοράς του βιομηχανικού catering (13,6%), είναι ο μεγαλύτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους τομείς catering.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Επισιτιστικές Υπηρεσίες, Βιομηχανικό Catering, Τυποποιημένα φαγητά
Subjects: Ε > Εστιατόρια, ταβέρνες
Τ > Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 19 Mar 2015 09:56
Last Modified: 20 Mar 2015 12:49
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/924

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top