Επιπτώσεις από κλιματικές αλλαγές και πολιτικές για την αντιμετώπιση τους

Νικολόπουλος, Γεώργιος (2009) Επιπτώσεις από κλιματικές αλλαγές και πολιτικές για την αντιμετώπιση τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap73_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Με γνώμονα το σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα όπως οι κλιματικές αλλαγές, πραγματοποιήται η εκπόνηση του θέματος: επιπτώσεις από κλιματικές αλλαγές και πολιτικές για την αντιμετώπισή τους. Έτσι παρακάτω παρουσιάζονται όλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα που μας αποσχολούν είτε άμεσα είτε έμμεσα, αναλύονται οι κλιματικές αλλαγές και περισσότερο εξειδικευμένα το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Επίσης τονίζονται οι επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών στον άνθρωπο στην οικονομία και φυσικά στο ίδιο το περιβάλλον. Ακόμα σημαντικό μέρος είναι τα όποια βήματα γίνονται με σκοπό την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος που ονομάζεται κλιματική αλλαγή. Οι διάφορες πολιτικές εκφράζονται επαρκέστατα στις διασκέψεις που πραγματοποιούνται σε διάφορες χώρες με σκοπό βέβαια την αποτροπή του επικίνδυνου αυτού φαινομένου.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Φαινόμενο του θερμοκηπίου, Περιβάλλον, Πυρηνικά όπλα, Οικολογικές οργανώσεις
Subjects: Κ > Κλιματικές αλλαγές
Π > Περιβάλλον - Προστασία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 18 Mar 2015 19:51
Last Modified: 01 Apr 2015 07:29
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/901

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top