Η διάθεση και η εμπορία των βιολογικών προϊόντων του Νομού Λάρισας με έμφαση στη βιολογική λαϊκή αγορά = Trading of organic food products in the municipalityof Larissa focusing on the organic open market

Λαλά, Θεοδώρα (2009) Η διάθεση και η εμπορία των βιολογικών προϊόντων του Νομού Λάρισας με έμφαση στη βιολογική λαϊκή αγορά = Trading of organic food products in the municipalityof Larissa focusing on the organic open market. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap118_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (884kB)

Abstract

Το αντικείμενο το οποίο πραγματεύεται η συγκεκριμένη εργασία είναι η διάθεση και η εμπορία των βιολογικών προϊόντων του νομού Λάρισας, δίνοντας κυρίως έμφαση στη βιολογική λαϊκή αγορά του νομού μέσω της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη βιολογική λαϊκή αγορά του νομού. Έτσι, μέσα από μια σειρά ερωτήσεων,(στις οποίες απάντησαν οι βιοκαλλιεργητές), τα αποτελέσματα των οποίων θα τα δούμε στα επόμενα κεφάλαια, θα δούμε την άποψη που έχουν σχηματίσει οι βιοκαλλιεργητές για τους καταναλωτές του νομού Λάρισας και τη στάση τους απέναντι στη βιολογική λαϊκή αγορά του νομού αλλά και τα βιολογικά προϊόντα. Επίσης, τη διάθεση, την εμπορία και τη μεταποίηση των βιολογικών προϊόντων αλλά και το πώς βλέπουν οι ίδιοι οι βιοκαλλιεργητές τους Πιστοποιητικούς Οργανισμούς. Ακόμη θα δούμε τη συνέντευξη του προέδρου της βιολογικής λαϊκής αγοράς και τις απόψεις του, σχετικά με την αγορά των βιολογικών προϊόντων αλλά και τους καταναλωτές.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Βακάλη Χριστίνα
Uncontrolled Keywords: Βιοκαλλιέργειες, Βιοκαλλιεργητές, Διάθεση Βιολογικών Προϊόντων (Λάρισα)
Subjects: Β > Βιολογικά προϊόντα
Ε > Εμπόριο - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 18 Mar 2015 13:27
Last Modified: 10 Nov 2015 11:23
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/876

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top