Παραγωγή τυποποίηση κοινοτικοί κανονισμοί εσπεριδοειδών στην Ελλάδα

Ίτσκου, Σοφία (2009) Παραγωγή τυποποίηση κοινοτικοί κανονισμοί εσπεριδοειδών στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap127_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (506kB)

Abstract

Σκοπός της παρούσας εργασίας αποτελεί η ανάλυση της παραγωγής, τυποποίησης και μεταποίησης των εσπεριδοειδών στη χώρα μας. Μάλιστα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους κοινοτικούς κανονισμούς που ισχύουν για την παραγωγή εσπεριδοειδών. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνονται εισαγωγικά στοιχεία τόσο για τον κλάδο των εσπεριδοειδών όσο και τα εγχώρια χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια, εστιάζεται στην διαδικασία της παραγωγής εσπεριδοειδών. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει σκέλη όπως τον Πολλαπλασιασμό, την Εγκατάσταση Οπωρώνα, την Παραγωγή Βλαστήσεως. το Κλάδεμα, τα Παράσιτα και Αρρώστιες, την Καταπολέμηση Ζιζανίων Εσπεριδοειδών κα. Τα επόμενα κεφάλαια θα ασχοληθούν με τη διαδικασία της ωρίμανσης, συντήρησης και τέλος την τυποποίηση των εσπεριδοειδών. Τέλος, η εργασία κλείνει με την παράθεση της ισχύουσας ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Εσπεριδοειδή, Διαδικασίες παραγωγής εσπεριδοειδών
Subjects: Ε > Εσπεριδοειδή
Τ > Τυποποίηση
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 17 Mar 2015 20:23
Last Modified: 09 Nov 2015 09:12
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/843

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top