Παραγωγή κασεριού στη βιομηχανία γάλακτος «ΘΕΟΓΑΛ Α.Ε.» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος

Θεοδοσιάδη, Καλλιρρόη (2009) Παραγωγή κασεριού στη βιομηχανία γάλακτος «ΘΕΟΓΑΛ Α.Ε.» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγομένου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap62_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Η ΘΕΟΓΑΛ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων από το 1948. Από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη, κατέχει σήμερα στην Ελλάδα ηγετική θέση στην παραγωγή τυριών. Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στον Λιμνότοπο Κιλκίς, με καλυμμένη επιφάνεια 40.000 τ.μ., επεξεργάζονται καθημερινά εκατοντάδες τόνοι φρέσκου αγελαδινού, πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος, το οποίο συλλέγει η εταιρεία από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες των 15 νομών της Μακεδονίας και της Θράκης. Η άριστη πρώτη ύλη, οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής τυριών προηγμένης τεχνολογίας, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και οι αυστηροί έλεγχοι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και αυτοελέγχου που εφαρμόζει η εταιρεία είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα: ISO 22000, ISO 9001:2000, BRC (British Retail Consortium Global Standard – Higher Level) και IFS (International Food Standard – Higher Level).

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Νίκλης Νικόλαος
Uncontrolled Keywords: Θεογάλ Α.Ε.(Εταιρία), Πρόβειο γάλα, Παρασκευή κασεριού(HACCP), Εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων
Subjects: Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Τ > Τυροκομία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 17 Mar 2015 11:40
Last Modified: 10 Nov 2015 07:47
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/834

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top