Αλλαγή επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στην αρτοποιία

Καράγκιολη, Νομική-Ειρήνη (2004) Αλλαγή επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στην αρτοποιία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap49_2004.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (578kB)

Abstract

Το HACCP (Hazard Analysis-Critical Control Points) ή στα Ελληνικά ΑΚΚΣΕ (Ανάλυση Κινδύνου-Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), αποτελεί μια συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, την εκτίμηση της επικινδυνότητας καθώς και τον έλεγχο των μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας ενός τροφίμου, από την εισαγωγή πρώτων υλών μέχρι την κατανάλωση του τελικού προϊόντος από τον καταναλωτή. Το HACCP βασίζεται στον ποιοτικό έλεγχο, τη μικροβιολογία και τη διαχείριση κινδύνων καθώς εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων σε παγκόσμια κλίμακα.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Λαλάς Σταύρος
Uncontrolled Keywords: HACCP(Αρτοποιία), Αλλοιώσεις ποιότητας άρτου
Subjects: Α > Αρτοποιοί και αρτοποιεία
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 15 Mar 2015 12:47
Last Modified: 17 Mar 2015 09:07
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/741

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top