Σύγχρονες τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα: η περίπτωση της ALPHA BANK

Συράκη, Ζηνοβία (2008) Σύγχρονες τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα: η περίπτωση της ALPHA BANK. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap45_2008.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (431kB)

Abstract

Στην εργασία παρουσιάζονται τα τραπεζικά προϊόντα ενός τραπεζικού ιδρύματος δύο είναι τα κύρια ερωτήματα :1. Ποια στοιχεία θα πρέπει να περιέχει ώστε να μην αφήνει ερωτήματα και από την άλλη μεριά να μην είναι κουραστική; 2.Η παρουσίαση θα πρέπει να είναι μια απλή αναφορά αυτών ή μια ειδικευμένη παρουσίαση στοχευόμενη στον πελάτη και τις ανάγκες του; Η παρούσα εργασία συγκεντρώνει τα τραπεζικά προϊόντα της Alpha Bank με το σύνολο των πληροφοριών εκείνων που είναι απολύτως αναγκαίων για την πλήρη κατανόησή τους, και παρουσιάζουν με σαφήνεια όλα τα χαρακτηριστικά αυτών όπως ακριβώς θα τα παρουσίαζαν στο σύνολο του πελατειακού κοινού.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Τραπεζικά προϊόντα, Σύγχρονες υπηρεσίες, Εταιρική διακυβέρνηση, Στρατηγική επενδύσεων, Καταναλωτική πίστη
Subjects: Τ > Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Τ > Τραπεζικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου
Τ > Τραπεζικό μάνατζμεντ
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 14 Mar 2015 15:54
Last Modified: 16 Nov 2015 14:00
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/700

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top