Δασώσεις αγροτικών γαιών: η εφαρμογή τους & η συμβολή τους στο εισόδημα και περιβάλλον του Νομού Φλώρινας

Πετίδης, Κοσμάς (2008) Δασώσεις αγροτικών γαιών: η εφαρμογή τους & η συμβολή τους στο εισόδημα και περιβάλλον του Νομού Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap33_2008.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (703kB)

Abstract

Στην παρούσα εργασία θα δοθεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση για το Μέτρο 4.1 ́ ́Περί Δασώσεων Γεωργικών Γαιών ́ ́. Κύριος σκοπός του μέτρου είναι η ανάπτυξη δασικών πόρων, η βελτίωση της βιοποικιλότητας, η προστασία και βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης η διατήρ ηση του τοπίου και του φυσικού χώρου γενικότερα. Οι επιμέρους στόχους του Μέτρου, οι οποίοι είναι: 1) Η ανάπτυξη δασικών οικοσυστημάτων υψηλής φυσικής αξίας. 2) Η επέκταση των δασωδών εκτάσεων, με τη δάσωση γεωργικών γαιών και μη γεωργικών γαιών. 3) Η καταβολή των υποχρεώσεων για τις οποίες έχουν αναληφθεί νομικές δεσμεύσεις στα πλαίσια των παλαιότερων καθεστώτων δάσωσης.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Οικονομικές Ενισχύσεις Αγροτών, Επιχειρησιακό πρόγραμμα κοινοτικής πρωτοβουλίας "LEADER", Αγροτικά προϊόντα (Φλώρινα)
Subjects: Α > Αγροτουρισμός
Ε > Επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις
Κ > Κοινή Αγροτική Πολιτική
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 14 Mar 2015 12:46
Last Modified: 16 Nov 2015 08:13
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/690

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top