Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες

Πασχαλίδης, Βασίλειος (2008) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap42_2008.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (759kB)

Abstract

Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να καταγράψει όλες τις ενέργειες και τα βήματα που ακολουθούνται για την εφαρμογή ενός σχεδίου HACCP στον τομέα των ετοίμων προς κατανάλωση σαλατών και ειδικότερα των Ελληνικών παραδοσιακών σαλατών, την αγγουροντομάτα, την πολίτικη, την πατατοσαλάτα και την μαρουλοσαλάτα. Περιγράφονται όλοι οι βασικοί κανόνες υγιεινής, οι κίνδυνοι που πρέπει να αντιμετωπιστούν και η πρόληψη τους, τα διαγράμματα ροής της παραγωγικής διαδικασίας και η παρακολούθηση των κρίσιμων σημείων της. Τέλος, περιγράφονται όλες οι απαραίτητες πιθανές διορθωτικές ενέργειες και ο τρόπος επαλήθευσης του σχεδίου HACCP.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κουντουράς Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Ανάλυση Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής, Κρίσιμα σημεία ελέγχου, Αλιευτικά προϊόντα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Προϊόντα κρέατος, ISO 9000, Υγεινή προσωπικού, Σαλάτες
Subjects: Λ > Λαχανικά
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 14 Mar 2015 12:27
Last Modified: 17 Mar 2015 10:45
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/688

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top