Πρότυπο διεργασιακής προσέγγισης εταιρίας Logistics, με κριτήριο την ποιότητα

Σκόρδας, Πασχάλης (2006) Πρότυπο διεργασιακής προσέγγισης εταιρίας Logistics, με κριτήριο την ποιότητα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap99_2006.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (6MB)

Abstract

Τα Logistics είναι ένα ευρύ σύστημα εφαρμοσμένων επιστημών που καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της σημερινής κοινωνίας. Διαθέτουν τομείς που καλύπτουν από την αντιμετώπιση κρίσεων, φυσικών καταστροφών, την διαχείριση περιβάλλοντος εώς την ποιότητα που εφαρμόζεται στους χώρους των εταιρειών που τα χρησιμοποιούν. Τα Logistics σχεδιάζουν, προγραμματίζουν, ελέγχουν και εφαρμόζουν την αποτελεσματική ροή και αποθήκευση υλικών, υπηρεσιών και των σχετιζόμενων πληροφοριών από το σημείο προέλευσης μέχρι το σημείο κατανάλωσής τους, έτσι ώστε να ικανοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι απαιτήσεις των πελατών – καταναλωτών. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εστιάζονται στη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων όπου η παραδοσιακή σχέση προμηθευτή – πελάτη από ευθέως ανταγωνιστική μετατρέπεται σε σχέση αμοιβαίας συνεργασίας. Με αυτή την επιχειρηματική σχέση οι επιχειρήσεις μοιράζονται επιτυχία, ρίσκο, κέρδη, ζημίες, επενδύοντας σε ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: HACCP, ISO 9001:2000, Έλεγχος σχεδιασμού, Αποθήκευση, Μεταφορά
Subjects: Ε > Εφοδιαστική αλυσίδα
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 13 Mar 2015 08:40
Last Modified: 16 Mar 2015 10:59
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/645

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top