Περιγραφή δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας

Παπαδάκης, Ευάγγελος (2006) Περιγραφή δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap22_2006.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (571kB)

Abstract

Στην διατριβή που ακολουθεί γίνεται περιγραφή των δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας (Ε.Α.Σ.Σ.). Η Ε.Α.Σ. Σητείας είναι ένας δευτεροβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός που ασχολείται με την εμπορία, την τυποποίηση οίνου και ελαιολάδου, την εμπορία αγροτικών εφοδίων και η λειτουργία καταστημάτων λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ) Βασικός στόχος της διατριβής είναι να παρουσιαστεί η δραστηριότητα της Ε.Α.Σ. Σητείας. Επιμέρους στόχοι της διατριβής είναι: Να παρουσιάσει τον θεσμό των συνεταιρισμών. Να καταγράψει το ιστορικό και την δομή του Ε.Α.Σ.Σ. Να περιγράψει την πολιτική του κρασιού (που έχει άμεση επιρροή στην δραστηριότητα της οινοποίησης), και τον τρόπο οινοποίησης της Ε.Α.Σ.Σ. Να δείξει τον τρόπο προώθησης των προϊόντων της Ε.Α.Σ.Σ. Να παρουσιαστούν τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης. Βασικό συμπέρασμα της πτυχιακής διατριβής είναι ότι η Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας είναι μια υγιείς επιχείρηση που προσαρμόζεται εύκολα στις συνθήκες του περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται έστω και αν αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Αγροτικός συνεταιρισμός Σητείας, Χαρακτηριστικά συνεταιρισμών, Εμπορία ελαιολάδου, Εμπορία κρασιού
Subjects: Σ > Συνεταιρισμοί
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 12 Mar 2015 11:03
Last Modified: 26 Nov 2015 07:58
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/622

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top