Διερεύνηση της πρόθεσης πληρωμής των γεωργών για υπηρεσίες γεωργικών εφαρμογών και εκπαίδευση

Χρήστου, Μαγδαληνή (2013) Διερεύνηση της πρόθεσης πληρωμής των γεωργών για υπηρεσίες γεωργικών εφαρμογών και εκπαίδευση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap4_2013.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (881kB)

Abstract

Οι Γεωργικές Εφαρμογές και η εκπαίδευση των γεωργών στη Γεωργία Ακριβείας είναι αναγκαίοι παράγοντες για την ανάπτυξη της Γεωργίας. Τα αποτελέσματα που θα έχουν οι άνθρωποι της υπαίθρου από την εκπαίδευση, κοινωνική και αναπτυξιακή, θα είναι θεαματικά, καθώς θα δεχθούν έξω από τα οργανωμένα σχολεία τις πληροφορίες από την έρευνα που γίνεται σε όλο το κόσμο, από την πείρα όπου και αν τη βρουν και από τα αποτελέσματα των δοκιμών που κάνουν με σκοπό την εξάπλωση της γνώσης. Οι Γεωργικές Εφαρμογές είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον άνθρωπο, βασισμένο στις ανάγκες και τα προβλήματά του και φτιαγμένο να ικανοποιήσει τις ανάγκες αυτές και να λύσει αυτά τα προβλήματα με βάση την αυτοβοήθεια. Ωστόσο η επιλογή της γεωργίας ακριβείας έναντι των πρακτικών της συµβατικής γεωργίας, θα επιφέρει διαχειριστικές αλλαγές και εφαρμογές νέων καλλιεργητικών εισροών, π.χ. λιπασμάτων, µε διαφοροποιούμενη δόση, σύµφωνα µε τις ανάγκες των ζωνών διαχείρισης που ορίστηκαν.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Περιβαλλοντική τεχνολογία, Νέοι αγρότες, Στρατηγικός σχεδιασμός
Subjects: Α > Αγροτική πολιτική
Ε > Εκπαίδευση
Μ > Μετοχικό κεφάλαιο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 12 Mar 2015 10:14
Last Modified: 30 Sep 2015 07:21
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/620

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top