Αγροτουρισμός στην Ελλάδα – στρατηγική για την αγροτική ανάπτυξη

Τωμαϊδης, Αριστοτέλης (2013) Αγροτουρισμός στην Ελλάδα – στρατηγική για την αγροτική ανάπτυξη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap43_2013.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (340kB)

Abstract

Σκοπός αυτής της εργασίας ειναι η γνωριμία και η σημασία του αγροτουρισμού στην Ελλάδα καθώς και η εύρεση στρατηγικής για την αγροτική ανάπτυξη Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά γενικά για τον τουρισμό τα είδη αλλα και τις μόρφες του. Στο δεύτερο κεφάλαιο βλεπούμε τον αγροτουρισμό και την συμβολήτου σε διεθνή επίπεδο καθώς και την προσφορά του στην Ελλάδα, αναλύουμε την οικονομική συνεισφορά, τα προβήματα αλλα και τους τρόπους ανάπτυξης και βελτίωσεις του αγροτουρισμού στην χώρα μας. Στο τρίτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στον αγροτουρισμό και στους τρόπους και τις στρατιγικές της αγροτικής ανάπτυξης εναποθέτοντας ενδεικτικά παραδείγματα αγροτουριστικων προγραμμάτων. Τέλος ακολουθούν συμπεράσματα απο της μελέτη του αγροτουρισμού καθώς και προτάσεις για βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξή του

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Εναλλακτικές μορφές τουρισμού, Επιχειρηματικότητα, Φιλοξενία, Αγροκτήματα
Subjects: Α > Αγροτουρισμός - Διοίκηση και οργάνωση
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 12 Mar 2015 09:26
Last Modified: 13 May 2016 07:14
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/613

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top