Αναερόβια ζύμωση: η ανάπτυξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας: οδηγίες ορθής πρακτικής

Τζουανόπουλος, Ανδρέας (2007) Αναερόβια ζύμωση: η ανάπτυξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας: οδηγίες ορθής πρακτικής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
A20_2007.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (15MB)

Abstract

Οι αναερόβιοι χωνευτές προσφέρουν τις συνθήκες που παράγουν την φυσική διάσπαση του οργανικού υλικού από βακτήρια απουσία αέρα. Η Αναερόβια Ζύμωση (ΑΖ) παρέχει μια ικανή και αποτελεσματική μέθοδο για την μετατροπή των υπολειμμάτων από την κτηνοτροφία και την επεξεργασία τροφοδοσίας, σε χρήσιμα προϊόντα. Τα αποθέματα τροφοδοσίας συμπεριλαμβάνουν λάσπη (από βοοειδή, γουρούνια και κοτόπουλα) και υπολείμματα επεξεργασίας τροφοδοσίας από εργοστάσια (βιομηχανίες). Επίσης μπορούν να ζυμωθούν και άλλα οργανικά υλικά.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Αθανασίου Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Αναερόβια ζύμωση, Κτηνοτροφικά υπολείμματα, Αναερόβιοι χωνευτές
Subjects: Α > Απόβλητα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Μηχανικών Αντιρρύπανσης ΤΕ (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 15 Jun 2015 11:33
Last Modified: 09 Nov 2016 10:35
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/5922

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top