Τεχνικές ανάπτυξης και προβολής ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατσουλάκη, Ράνια (2013) Τεχνικές ανάπτυξης και προβολής ηλεκτρονικού καταστήματος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap36_2013.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (542kB)

Abstract

Το θέμα της πτυχιακής εργασίας είναι το internet marketing και πιο συγκεκριμένα οι τεχνικές ανάπτυξης και προβολής ηλεκτρονικών καταστημάτων και πως αυτές εφαρμόζονται προκειμένου να συμβάλλουν στην προώθηση μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης στο διαδύκτιο. Ο ερευνητικός στόχος είναι η παρουσίαση των νέων δεδομένων στο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ψηφιακών καταστημάτων μέσω της παρουσίασης σύγχρονων τεχνικών internet marketing, καθώς και η διερεύνηση του βέλτιστου τρόπου προώθησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω διαδικτύου. Αρχικά γίνεται αναφορα σε βασικές έννοιες που αφορούν στο διαδυκτιακό μάρκετινγκ και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Έπειτα αφού κατηγοριοποιηθούν οι τεχνικές ανάλογα με τη λειτουργία τους παρατίθενται και αναλύονται μια πρός μια ως πρός το σκοπό, τα χαρακτηριστικά τους, και τις δυνατότητες τους. Στο τελικό στάδιο οδηγούμαστε στην εξαγωγή συμπερασμάτων, προκειμένου να απαντηθεί ο ερευνητικός στόχος.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Internet marketing, Οnline public relations, Sales promotion, Seo, Social media marketing,Επιχειρηματικά μοντέλα, Αγορά Στόχος ( Target Group ), Pop-up Windows ή Splash Screens (∆ιαζευκτικά Μηνύματα), Micro Sites (Μικρο- Ιστόπεδα), Web Advertorials (∆ικτυακή Ενημερωτική ∆ιαφήμιση)
Subjects: Η > Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο
Η > Ηλεκτρονικό επιχειρείν
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 11 Mar 2015 13:40
Last Modified: 16 Mar 2015 08:48
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/577

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top