Ο Κλάδος των snack στην Ελληνική οικονομία η περίπτωση της CHIPITA.

Διαμαντής, Αθανάσιος (2013) Ο Κλάδος των snack στην Ελληνική οικονομία η περίπτωση της CHIPITA. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap45_2013.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Από την παλαιολιθική εποχή ,οι επινοήσεις ,εφευρέσεις ,ανακαλύψεις του ανθρώπου ,άλλαξαν ,βελτίωσαν και εμπλούτισαν τη διατροφή του. Αλλά και άλλοι παράγοντες ,όπως η θρησκεία , το πολιτιστικό επίπεδο ,τα ήθη , τα έθιμα, το περιβάλλον, το κλίμα ,διαμόρφωσαν και πολλές φορές καθόρισαν της διατροφικές συνήθειες των λαών. Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αναπτύξει ,ολόκληρη επιστήμη, που αντικείμενο της είναι η επεξεργασία, η μεταποίηση ,και η συντήρηση των τροφίμων. Γενικά είναι η επιστήμη της Τεχνολογίας Τροφίμων . Σήμερα η βιομηχανία τροφίμων , βασίζεται στην επιστήμη αυτή και αποτελεί απαραίτητη συνέχεια της παραγωγής της πρώτης ύλης.. Οι παράγοντες που επιδρούν στην ζήτηση των προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών είναι: •Οι προτιμήσεις των καταναλωτών, το λεγόμενο« καταναλωτικό πρότυπο» και θεωρείτε ένας από τους βασικότερους παράγοντες επίδρασης στη ζήτηση προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων. •Ο πληθυσμός. Ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται, άρα και η ζήτηση προϊόντων. Η Ευρώπη και η ιδιαίτερα η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει έναν σταθερό αν όχι μειούμενο πληθυσμό η σύνθεση του οποίου διαφοροποιείται.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Λοΐζου Ευστράτιος
Uncontrolled Keywords: Snack, Τυποποιημένα snack (Ελλάδα), Κλάδος τροφίμων, Ελληνική βιομηχανία τροφίμων, Εταιρίες snack
Subjects: Ε > Επιχειρήσεις - Ελλάδα
Τ > Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 11 Mar 2015 12:24
Last Modified: 16 Mar 2015 08:14
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/571

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top