Δωδώνη: μια συνεταιριστική αποτυχία ή ένα επιτυχημένο προϊόν = Dodoni: a cooperative failure or a successful product

Χαλιάσου, Δήμητρα (2011) Δωδώνη: μια συνεταιριστική αποτυχία ή ένα επιτυχημένο προϊόν = Dodoni: a cooperative failure or a successful product. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap29_2011.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η συγκεκριμένη πτυχιακή διατριβή έχει ως θέμα της συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και να εξετάσει αν θεωρείται μια συνεταιριστική αποτυχία ή υπάρχει μόνο ως ένα επιτυχημένο προϊόν. Αρχικά έγινε μια παρουσίαση του τρίπτυχου «κτηνοτροφία-γαλακτοκομία-τυροκομία», ώστε να επισημανθεί ο κλάδος δραστηριοποίησης τόσο της ΔΩΔΩΝΗ όσο και των κτηνοτρόφων και να γίνει αντιληπτός ο χώρος δράσης των παραπάνω σε επιχειρηματικό επίπεδο. Στο επόμενο μέρος της μελέτης αναλύθηκε διεξοδικά η συνεταιριστική δομή της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και αξιολογήθηκαν τόσο τα προτερήματα, όσο και τα μειονεκτήματα αυτής της δομής. Παρουσιάστηκε το εταιρικό προφίλ της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, τα οικονομικά της στοιχεία, Αναφέρεται στη συμβολή της στη βιώσιμή ανάπτυξη της Ηπείρου. Τέλος εξετάζεται το ερώτημα αν η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ είναι επιτυχημένη ή όχι. .

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Γαλακτοκομία, Τυροκομία, Κτηνοτροφία, Τυρί φέτα, Γαλακτοβιομηχανία γάλακτος, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων
Subjects: Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Τ > Τυροκομία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 11 Mar 2015 07:35
Last Modified: 20 Oct 2015 08:14
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/543

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top