Προσέγγιση LEADER στο Ν. Φλώρινας

Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος (2010) Προσέγγιση LEADER στο Ν. Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap56_2010.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (3MB)

Abstract

Αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η συμβολή του προγράμματος Leader και Leader + στον Νομό Φλώρινας καθώς και η συνέχεια του προγράμματος, για την περίοδο 2007 – 2013 με το όνομα Αλέξανδρος Μπαλτατζής. Στην αρχή βλέπουμε μια μικρή ενημέρωση για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, το πότε ιδρύθηκε, ποιος ο λόγος καθώς και όποιες τροποποιήσεις έγιναν για να γίνει πιο αποτελεσματική. Έπειτα πραγματοποιείτε μια ιστορική αναδρομή στα χρηματοοικονομικά προγράμματα που έλαβαν μέρος στην Ελλάδα όπως και μερικά λόγια για τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης του Αγροτικού Χώρου (Ο.Π.Α.Α.Χ.). Ακολουθεί μια περιγραφή του Νομού Φλώρινας που περιλαμβάνει, την πληθυσμιακή και γεωγραφική κατανομή, το φυσικό περιβάλλον καθώς και τις δραστηριότητες που συναντώνται. Στην συνέχεια γίνεται ενημέρωση για το πρόγραμμα Leader (τι είναι, ποιους αφορά, ποιες οι αρμόδιες υπηρεσίες κ.τ.λ.) καθώς και μερική αναφορά στα έργα τα οποία έχουν υλοποιηθεί στον Νομό. Ακολούθως γίνεται μια ενημέρωση για την συνέχεια του προγράμματος Leader «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» όπως και για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Φλώρινας. Κλείνοντας την εργασία θα ήταν σημαντική παράληψη να μην αναφέρω μερικά λόγια για το έργο και την ζωή του Αλέξανδρου Μπαλτατζή.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Ολοκληρωμένα προγράμματα ανάπτυξης αγροτικού χώρου, Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.), Leader +, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ.), Πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής
Subjects: Α > Αγροτική ανάπτυξη
Α > Αγροτουρισμός - Διοίκηση και οργάνωση
Ε > Επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 08 Mar 2015 10:04
Last Modified: 04 Jun 2015 08:34
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/441

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top