Προσδιορισμός ιξώδους χυμού ακτινιδίου

Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος (2010) Προσδιορισμός ιξώδους χυμού ακτινιδίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap79_2010.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (6MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή διατριβή διαπραγματεύεται τις γενικές ιδιότητες των ρεολογικών χαρακτηριστικών των τροφίμων και ειδικεύεται στο προσδιορισμό του ιξώδους των χυμών, με επίκεντρο τον προσδιορισμό του ιξώδους του χυμού ακτινιδίου και πότε, πως και με ποιο τρόπο αυτό εφαρμόζεται στην βιομηχανία. Επιπλέον δίνονται πλήθος εξισώσεων που βοηθούν στην κατανόηση καθώς και στον υπολογισμό των αποτελεσμάτων των ρεολογικών χαρακτηριστικών. Συγκεκριμένα, μας δίνει τον ορισμό του ιξώδους, τα είδη των ρευστών, όπως επίσης τις συσκευές και τεχνικές μέτρησης και προσδιορισμού των ρεολογικών χαρακτηριστικών. Μας δίνει μερικά γενικά χαρακτηριστικά για το ακτινίδιο, την χημική του σύσταση, τον καρπό και την θρεπτική του αξία. Τέλος, μας εξηγεί τις διαδικασίες της χυμοποίησης, της συμπύκνωσης και μας αναλύει την πειραματική μέθοδο που ακολουθήθηκε

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Γούλα Αθανασία
Uncontrolled Keywords: Καρπός, Θρεπτική αξία ακτινιδίου, Χυμοποίηση, Φυσιοχημικές μεταβολές, Στάδια συμπύκνωσης χυμού, Ιξωδοελαστικά Ρευστά (Viscoelastic fluids)
Subjects: Χ > Χυμοί φρούτων
Π > Ποιοτικές προδιαγραφές
Τ > Τρόφιμα, Βιομηχανία και εμπόριο των - Ενοποίηση και συγχώνευση
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 07 Mar 2015 18:22
Last Modified: 01 Apr 2015 08:22
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/412

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top