Ηλεκτρονικό εμπόριο

Βλαχάκη, Μαρία (2010) Ηλεκτρονικό εμπόριο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap54_2010.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (4MB)

Abstract

Αναλύοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στο πρώτο κεφάλαιο θα παρατείθενται οι βασικές έννοιες του ΗΕ καθώς και τι προϊόντα –κατηγορίες προϊόντων υπάρχουν στο διαδίκτυο και πως μπορώ να αγοράσω απλά και γρήγορα από το σπίτι μου. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα αναλυθεί η υποδομή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως λειτουργικές απαιτήσεις ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, έτοιμες λύσεις ΗΕ καθώς και πρωτόκολλα του internet. Στο τρίτο κεφάλαιο θα αναλυθεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο που απασχολεί όλους ανεξαίρετος τους χρήστες του διαδικτύου, προβλήματα όσο αναφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Απειλές όσο είμαστε online στο διαδίκτυο και λύσεις προστασίας όπως είναι για παράδειγμα τα firewalls. Στο τέταρτο κεφάλαιο θα εξεταστεί το πιο σημαντικό θέμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου που έχει καθοριστικό ρόλο σε ένα χρήστη αν θα αγοράσει online ή όχι, είναι το θέμα των ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμών και κατ’ επέκταση την ασφάλεια κατά την ώρα μιας ηλεκτρονικής συναλλαγής, για αυτό θα αναφερθούν όλοι τους τρόπους πληρωμής και ποιοι από αυτούς είναι οι ασφαλέστεροι. Στο πέμπτοκαι τελευταίο κεφάλαιο θα αναφερθεί η επιτυχία στο ΗΕ και ποιοι τελικά είναι αυτοί που τελικά θα βγουν μέσα από περισσότερο κερδισμένοι.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Λοΐζου Ευστράτιος
Uncontrolled Keywords: Ηλεκτρονικό κατάστημα, e-shopping, Εμπορικές δημοπρασίες, IOS (Interorganizational Information Systems), e-markets
Subjects: Η > Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 06 Mar 2015 11:21
Last Modified: 22 Oct 2015 08:41
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/373

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top