Δίκτυο διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: η περίπτωση ΄΄ΓΑΤΑΣ Α.Ε.΄΄ (βιοτεχνική - εμπορική)

Τσιμεντερίδου, Σταυρούλα (2012) Δίκτυο διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: η περίπτωση ΄΄ΓΑΤΑΣ Α.Ε.΄΄ (βιοτεχνική - εμπορική). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap28_2012.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (9MB)

Abstract

Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι ο προσδιορισμός των τρόπων, κινδύνων, παραγόντων που επηρεάζουν αλλά και το κόστος μιας διακίνησης συλλέγοντας στοιχεία για την κατανόησή της ως κλάδο, ως οικονομικό μέγεθος σε γενικό επίπεδο αλλά και από μια εταιρεία για να δούμε ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας και χρησιμότητας της διακίνησης. Όσον αφορά τον τομέα του γάλακτος, διαπιστώνεται υψηλός βαθμός εκσυγχρονισμού με βάση τα εθνικά και κοινοτικά αναπτυξιακά προγράμματα. Με τα ως τώρα δεδομένα ακόμη και οι προοπτικές εξωτερικού εμπορίου κρίνονται ικανοποιητικές καθώς παρατηρείται υψηλή ποιότητα, τυποποίηση προϊόντος και ισχυρά δίκτυα διανομής και προώθησης. Ο βασικός σκοπός της εργασίας είναι να κατανοήσουμε τους τρόπους, τις δυσκολίες και το κόστος που έχει η διακίνηση του γάλακτος και των υποπροϊόντων του στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Μιας περιοχής η οποία τα τελευταία χρόνια απέκτησε οδικό δίκτυο πιο κατάλληλο για τη διευκόλυνση των μεταφορών, όσον αφορά στο χρόνο και τη δυσκολία, καθώς η περιοχή όχι μόνο είναι ορεινή αλλά πλήττεται από κακοκαιρία τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Διακίνηση γαλακτοκομικών προϊόντων(Δυτική Μακεδονία), Θρεπτική αξία των συστατικών του γάλακτος
Subjects: Ε > Εφοδιαστική αλυσίδα
Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 06 Mar 2015 09:43
Last Modified: 22 Oct 2015 09:06
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/367

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top