Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

Στραφιώτη, Ελένη (2012) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap40_2012.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (6MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό την προσέγγιση του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) μέσω της εφαρμογής του κατά την παραγωγική διαδικασία προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού-παγωτού) στην ζαχαροπλαστική μονάδα της Hellenic-Catering. Συγκεκριμένα θα αναλυθεί η λειτουργία του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO:22000 που εφαρμόζει η Hellenic-Catering που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων στον κλάδο της εστίασης. Στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες να ενταχθούν οι επιχειρήσεις τροφίμων σε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας το οποίο θα αποτελεί την υγεία και την ασφάλεια για τον καταναλωτή.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Χημική σύσταση παγωτού, Τύποι παγωτού, Νομοθεσία παραγωγής παγωτού, HACCP
Subjects: Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα
Κ > Καταναλωτές - Προστασία
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 06 Mar 2015 09:13
Last Modified: 09 Oct 2015 09:34
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/364

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top