Ποιότητα γιαούρτης και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή

Ηλία, Μαρία-Μαρίνα (2012) Ποιότητα γιαούρτης και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap14_2012.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (612kB)

Abstract

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων-γιαούρτι-ρυζόγαλο-παγωτό, εμπορίας και διανομής του αποκλειστικά και μόνο από γνήσιο ελληνικό πρόβειο γάλα. Η οποία έχει καθιερώσει, τεκμηριώσει, θέσει σε εφαρμογή και διατηρεί ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων, με σκοπό να βελτιώνει διαρκώς την αποτελεσματικότητας της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 22000-2005. Το σύστημα ασφάλειας των τροφίμων είναι εξαιρετικά ευέλικτο, ώστε να επιδέχεται διαρκείς βελτιώσεις στο σύνολο των διεργασιών που εφαρμόζονται. Επιπλέον μέσω συγκεκριμένων δράσεων ανασκοπούνται τα αποτελέσματα λειτουργίας του Συστήματος της Ασφάλειας Τροφίμων, αναθεωρούνται οι στόχοι ή ορίζονται νέοι και παρακολουθείται η υλοποίησή τους εντός των καθορισμένων χρονικών περιθωρίων που έχουν τεθεί από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας. Επίσης η εταιρεία χρησιμοποιεί μία τεκμηριωμένη διαδικασία για τον έλεγχο των εγγράφων και των στοιχείων εκείνων που απαιτούνται για την ορθή εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων είναι βασισμένο στην πελατοκεντρική πολιτική της εταιρείας, με σκοπό την συνεχή βελτίωσή του.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Γάλα, EN ISO 22000:2005, Ορθής Υγιεινής Πρακτικής (GHPs), Ορθή Πρακτική Διανομή(GDPs), Ορθή Εμπορική Πρακτική Πρακτική
Subjects: Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Π > Ποιοτικές προδιαγραφές
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 05 Mar 2015 08:36
Last Modified: 07 Oct 2015 12:08
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/316

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top