Διαδικτυακές αγορές αγροτικών προϊόντων, προβλήματα και προοπτικές = Online purchases of agricultural products. Problems and prospects

Κοντοδιαμαντής, Κυριάκος (2014) Διαδικτυακές αγορές αγροτικών προϊόντων, προβλήματα και προοπτικές = Online purchases of agricultural products. Problems and prospects. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap10_2014.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (9MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία αποτελεί μια προσπάθεια βιβλιογραφικής ανασκόπησης της χρήσης του ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο των αγροτικών προϊόντων. Η εν λόγω έρευνα εστιάζει στην περίπτωση της Ελλάδας, στο νομικό και θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει στην χώρα. Επίσης, γίνεται εκτενής αναφορά στην μορφή που έχει η αγρο-τροφική βιομηχανία, τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει λόγω σε διεθνές επίπεδο, λόγω της παγκοσμιοποίησης, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, λόγω της έλλειψης συνεργασίας και τεχνογνωσίας των Ελλήνων παραγωγών. Η συγκεκριμένη εργασία ολοκληρώνεται με την αναφορά επιτυχημένων παραδειγμάτων επιχειρήσεων που εφαρμόζουν το ηλεκτρονικό εμπόριο στην χώρα μας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Ηλεκτρονικό εμπόριο, Αγρο-τροφικός τομέας, Δικτυακές αγορές, Αγροτικά προϊόντα
Subjects: Α > Αγροτικά προϊόντα
Δ > Διεθνές εμπόριο
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο - Δίκαιο και νομοθεσία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 04 Mar 2015 13:42
Last Modified: 24 Sep 2015 07:33
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/292

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top