Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος του φυσικού μεταλλικού νερού της Σουρωτής Α.Ε.

Ντεμιράς, Μαρία (2008) Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος του φυσικού μεταλλικού νερού της Σουρωτής Α.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap101_2008.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (554kB)

Abstract

Το νερό αποτελεί το Α και το Ω για την ανθρώπινη υγεία και δικαίως πριν από μερικά χρόνια καθιερώθηκε διεθνώς η Παγκόσμια Μέρα Νερού να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου με πολλές ενημερωτικές ημερίδες ανά τον κόσμο. Το σώμα ενός μέσου ενήλικα εμπεριέχει τουλάχιστον 65% νερό ενώ τα παιδία μπορεί να φτάσουν ακόμα και στο 75%. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται σχεδόν από 75% νερό και αυτό το στοιχείο μας δίνει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι ακόμα και για της εγκεφαλικές μας λειτουργίες. Συνειδητοποιώντας την θέση που κατέχει το νερό στην ανθρώπινη υγεία οι επιχειρήσεις που εμπορεύονται νερό προβαίνουν στην ανάπτυξη της γκάμας τους. Δηλαδή στην δημιουργία προϊόντων όπου μπορεί το κύριο συστατικό τους να είναι το νερό αλλά το εμπλουτίζουν με σβέστιο,ιχνοστοιχεία, διάφορες γλυκαντικές ουσίες και πολλά άλλα. Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. όπου υπολογίζοντας το κεφάλαιο που θα πρέπει να καταβάλει για την επέκταση της γκάμας της καθώς και στηριζόμενη στο όνομα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια θα προβεί στην δημιουργία νέων προϊόντων κατά τα έτη 2007 – 2009. Για την ανάλυση της συγκεκριμένης εταιρίας χρησιμοποιήθηκαν διάφορες μελέτες όπου έχει κάνει η ίδια η επιχείρηση.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Εμφιαλωμένα νερά, ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε, HACCP, Διεθνή Πρότυπα ISO - 9000,
Subjects: Π > Πόσιμο νερό - Εμφιάλωση και εμπόριο
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 02 Mar 2015 19:09
Last Modified: 01 Apr 2015 07:48
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/283

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top