Ποιότητα νωπών οπωροκηπευτικών & εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας από την εταιρία HAKOM ΑΕΒΕ

Μαθιουδάκης, Ελευθέριος (2008) Ποιότητα νωπών οπωροκηπευτικών & εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας από την εταιρία HAKOM ΑΕΒΕ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap5_2008.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η HAKOM ΑΕΒΕ είναι μια καινούρια, σύγχρονη μονάδα διαλογής και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων που ξεκίνησε με βασικό στόχο, την ανάδειξη των Κρητικών προϊόντων και κυρίως τα εσπεριδοειδή, τα επιτραπέζια σταφύλια και τα κηπευτικά. Η εταιρία αποτελεί την εξέλιξη μιας προγόνου εταιρίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διάθεση αγροτικών προϊόντων εδώ και 60 χρόνια. Η παρούσα εργασία εξετάζει την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθεί μια τέτοια εταιρία επεξεργασίας νωπών οπωροκηπευτικών, τους κανονισμούς με βάση τους οποίους θα πρέπει να πορεύεται και την ευθύνη που έχουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας από τους εργάτες παραγωγής μέχρι τους υπεύθυνους τμημάτων για την ασφαλή παραγωγή των προϊόντων. Επίσης εξετάζονται τα κρίσιμα σημεία ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας των νωπών οπωρο κηπευτικών και οι κινήσεις οι οποίες υποχρεούται να κάνει η εταιρία σε περίπτωση παραγωγής κάποιου προβληματικού προϊόντος ώστε πάντα να εξασφαλίζεται η υγεία και η ασφάλεια του καταναλωτή.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Έλεγχος τροφίμων, Διασφάλισης ποιότητας, Tυποποίηση αγροτικών προϊόντων
Subjects: Ο > Οπωροκαλλιέργεια
Ο > Οπωροκηπευτικά - Βιομηχανία και εμπόριο
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 02 Mar 2015 17:14
Last Modified: 14 Nov 2015 11:49
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/278

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top