Στάσεις - απόψεις καταναλωτών για τα προϊόντα - υπηρεσίες της Βόρειας Χαλκιδικής

Κοσκοσίδου, Αρετή (2006) Στάσεις - απόψεις καταναλωτών για τα προϊόντα - υπηρεσίες της Βόρειας Χαλκιδικής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap69_2006.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Με την παρούσα Πτυχιακή Εργασία διερευνώνται οι στάσεις και οι απόψεις 1006 ατόμων, κατοίκων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Νομού Χαλκιδικής και ειδικότερα της Βόρειας Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, γίνεται η παρουσίαση του μεθοδολογικού πλαισίου της δειγματοληπτικής έρευνας και περιγράφεται ο τρόπος σύνταξης, η διάρθρωση του ερωτηματολογίου, ο ορισμός της περιοχής έρευνας, ο τρόπος διεξαγωγής αυτής καθώς και η αξιοπιστία και η εγκυρότητα της έρευνας. Στη συνέχεια μελετώνται τα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά των καταναλωτών – αγοραστών που σχετίζονται με την αγορά η την προθυμία αγοράς των προϊόντων και των υπηρεσιών της Βόρειας Χαλκιδικής και παρουσιάζονται τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την περιγραφική – στατιστική ανάλυση του δείγματος των καταναλωτών που συμμετείχαν στην έρευνα. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων ακολουθεί τη σειρά της δομής του ερωτηματολογίου καθώς και του προσαρτήματος αυτού που παραθέτονται στο παράρτημα της παρούσας πτυχιακής.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Κατανάλωση, Εμπόριο προϊόντων, Έρευνα καταναλωτών, Προτιμήσεις καταναλωτών
Subjects: Κ > Καταναλωτική συμπεριφορά
Τ > Τουριστικό μάρκετινγκ
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 01 Mar 2015 16:14
Last Modified: 10 Mar 2015 10:54
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/233

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top