Η καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων στην Ελλάδα

Καλτσίδου, Ελευθερία (2006) Η καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap51_2006.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (533kB)

Abstract

Η παρακάτω εργασία αναφέρεται στην παραγωγή και την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων στην Ελλάδα καθώς και τις αποδόσεις των τελευταίων χρόνων. Ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί πρώτον η Ελλάδα είναι μια γεωργική περιοχή και δεύτερον γιατί η ζάχαρη είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται καθημερινά σε μεγάλη ποσότητα από πολλούς ανθρώπους. Τα στοιχεία τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την καταγραφή της εργασίας, συλλέχθηκαν από διάφορα βιβλία τα οποία ασχολούνταν με το θέμα αυτό. Πηγή πληροφοριών αποτέλεσε και το Internet αλλά και η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (Ε.Β.Ζ.) στην οποία οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας αυτής.

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Καλλιέργεια ζαχαρότευτλου, Ασθένειες Ζαχαρότευλου, Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, Επιλογή χωραφιού
Subjects: Α > Αγροτικά προϊόντα
Ζ > Ζαχαρότευτλο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 01 Mar 2015 15:49
Last Modified: 18 Nov 2015 08:26
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/230

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top