Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την οινοποίηση σταφυλιών στο τοπικό οινοποιείο της Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησιας

Αιμονιώτης, Αναγνώστης (2006) Εφαρμογή συστήματος HACCP κατά την οινοποίηση σταφυλιών στο τοπικό οινοποιείο της Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησιας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap4_2006.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Στην ανατολή του 21ου αιώνα, σε ένα περιβάλλον ραγδαίας τεχνολογικής προόδου και εξέλιξης του τρόπου της καταναλωτικής ζωής, οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα τρόφιμα, οι βιομηχανίες τροφίμων και οι κρατικοί φορείς ελέγχου καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή .Έτσι, λοιπόν, το πρόβλημα της διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης πρέπει να αντιμετωπίζεται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης όλου του φάσματος παραγωγής – επεξεργασίας - συντήρησης - διάθεσης των προϊόντων ,ώστε να καταλήξουν αυτά στο τραπέζι του καταναλωτή υγιεινά και ασφαλή

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Νίκλης Νικόλαος
Uncontrolled Keywords: HACCP, Κρασί, Σταφύλια, Αμπέλι, Οινοποιεία
Subjects: Α > Αγροτικά προϊόντα
Ο > Οινοποιεία
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 28 Feb 2015 20:26
Last Modified: 09 Mar 2015 11:57
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/205

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top