Έρευνα αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

Βασιλειάδου, Παναγιώτα (2005) Έρευνα αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap64_2005.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (916kB)

Abstract

Στη συγκεκριμένη πτυχιακή είδαμε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει καθημερινά το γάλα και τα προϊόντα του στη ζωή του ανθρώπου. Για να καταλάβουμε όμως πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα στη ζωή μας, κάναμε μια έρευνα αγοράς. Αυτή η έρευνα έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια 50 ερωτηματολογίων με 23 ερωτήσεις το καθένα. Οι πληροφορίες που προέκυψαν από το δείγμα θεωρήθηκαν ότι αφορούν το σύνολο του πληθυσμού. Αφού συγκεντρώσαμε τα ερωτηματολόγια βγήκαν ωφέλιμα συμπεράσματα, έτσι δημιουργήσαμε γραφήματα και εξετάσαμε αναλυτικά την κάθε ερώτηση σχολιάζοντας τα ποσοστά, τα οποία μας βοήθησαν να καταλάβουμε πόσο σημαντικά είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα στη διατροφή του ανθρώπου, επίσης πως επηρεάζεται για την αγορά αυτών και γενικότερα τις τάσεις και απόψεις τους γύρω από αυτό το θέμα. Επίσης αναλύσαμε πέντε βιομηχανίες γάλακτος (ΑΓΝΟ Α.Ε., ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε., ΜΕΒΓΑΛ, NESTLE,ΦΑΓΕ) τις οποίες το καταναλωτικό κοινό τις θεώρησε από τις πιο γνωστές στη Θεσσαλονίκη

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Γαλακτοβιομηχανίες, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έρευνα αγοράς
Subjects: Ε > Εμπόριο - Ελλάδα
Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 26 Feb 2015 16:31
Last Modified: 01 Apr 2015 10:57
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/133

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top