Χρηματοοικονομική ανάλυση και σύγκριση των ελληνικών εταιρειών καλλυντικών KORRES και ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ για την περίοδο 2016 - 2020

Λαπαρίδου, Κλεοπάτρα (2021) Χρηματοοικονομική ανάλυση και σύγκριση των ελληνικών εταιρειών καλλυντικών KORRES και ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ για την περίοδο 2016 - 2020. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D82_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η χρήση των καλλυντικών προϊόντων είναι ευρέως διαδεδομένη από την εποχή της αρχαιότητας μέχρι και σήμερα. Κάθε γυναίκα θέλει να προσέχει τον εαυτό της για αυτό και χρησιμοποιεί ποικίλα καλλυντικά προϊόντα, τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπό της, ακόμα και σε περιόδους μεγάλων οικονομικών κρίσεων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε πως όλο και μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των ανδρών που χρησιμοποιεί καλλυντικά προϊόντα. Θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας αποτελεί η χρηματοοικονομική ανάλυση και σύγκριση των ελληνικών εταιρειών καλλυντικών προϊόντων KORRES και ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ για την περίοδο 2016-2020. Συγκεκριμένα, στο πρώτο κεφάλαιο αναλύεται διεξοδικά ο κλάδος των καλλυντικών, ενώ στο δεύτερο και στο τρίτο κεφάλαιο υπάρχουν γενικές πληροφορίες για τις εταιρείες καλλυντικών που εξετάζουμε. Τέλος, στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται η χρηματοοικονομική ανάλυση και σύγκριση των δύο εταιρειών με τη χρήση των αριθμοδεικτών, οι οποίοι υπολογίστηκαν σύμφωνα με τους αντίστοιχους ετήσιους ισολογισμούς αυτών.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Σπινθηρόπουλος Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Καλλυντικά, Korres, Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Αριθμοδείκτες
Subjects: Α > Αριθμοδείκτες
Χ > Χρηματοοικονομική ανάλυση
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 15 Nov 2022 08:46
Last Modified: 15 Nov 2022 08:46
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/12049

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top