Μελέτη, σχεδιασμός, προμήθεια και εγκατάσταση αυτόματου ψηφιακού συστήματος ελέγχου στο ΚΥΤ ΑΧΑΡΝΩΝ

Σκαλτσάς, Άγγελος Γ. (2021) Μελέτη, σχεδιασμός, προμήθεια και εγκατάσταση αυτόματου ψηφιακού συστήματος ελέγχου στο ΚΥΤ ΑΧΑΡΝΩΝ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
H27_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία γίνεται μια περιγραφή του ΚΥΤ Αχαρνών και αναλύεται η διαδικασία αναβάθμισης του συστήματος ελέγχου του, η οποία περιλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την προμήθεια και την εγκατάσταση του Αυτόματου Ψηφιακού Συστήματος από τον Ανάδοχο του Έργου σε συνεργασία πάντα με τις υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ. Στο 1ο κεφάλαιο γίνεται μια περιγραφή της δομής του ΚΥΤ Αχαρνών και του βασικού του εξοπλισμού. Στο 2ο κεφάλαιο γίνεται μια εισαγωγή στο Αυτόματο Ψηφιακό Σύστημα Ελέγχου και στη συνέχεια γίνεται αναλυτική περιγραφή των βασικών λειτουργιών του. Στο 3ο κεφάλαιο παρουσιάζεται η βασική αρχιτεκτονική του ΨΣΕ και στη συνέχεια γίνεται μια αναλυτική περιγραφή των γενικών τεχνικών χαρακτηριστικών του εξοπλισμού που το αποτελεί. Στο 4ο κεφάλαιο παρουσιάζεται το Αντικείμενο του Έργου που έχει αναλάβει ο Ανάδοχος του ΚΥΤ Αχαρνών και γίνεται μία περιγραφή των ιδιαίτερων απαιτήσεών του καθώς και του τρόπου υλοποίησής του.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσιάκαλος Αναστάσιος
Uncontrolled Keywords: Ανάδοχος, Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ), Σύστημα Αυτόματου Ελέγχου Και Τηλεμετρίας, Ψηφιακό Σύστημα Ελέγχου (ΨΣΕ), Μονάδα Ελέγχου Πύλης (BCU), Μονάδα Επικοινωνίας (Gateway), Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας (ΚΕΕ), Αυτομετασχηματιστής (ΑΜ/Σ)
Subjects: Η > Ηλεκτρολογία
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 11 Jul 2022 07:11
Last Modified: 11 Jul 2022 07:11
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11777

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top