Δημιουργία ιστοσελίδας με την χρήση πολυμέσων για την ανάδειξη πολιτιστικών ιδρυμάτων (Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Πολιτιστικό Ίδρυμα Ωνάση)

Γραμματόπουλος, Κωνσταντίνος (2021) Δημιουργία ιστοσελίδας με την χρήση πολυμέσων για την ανάδειξη πολιτιστικών ιδρυμάτων (Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Πολιτιστικό Ίδρυμα Ωνάση). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC46_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (9MB)

Abstract

Ο σκοπός της εργασίας είναι η κατασκευή μίας ιστοσελίδας με την βοήθεια του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System – CMS) Wordpress το περιεχόμενο της οποίας αφορά δύο από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο, το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και «Αλέξανδρος Ωνάσης». Στην εργασία αναλύεται η λειτουργικότητα του ιστοτόπου και η χρησιμότητα του CMS για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Ο βασικός στόχος της εργασίας είναι ο επισκέπτης με την περιήγηση του στις σελίδες του ιστοτόπου να κατανοήσει τους τομείς δραστηριοποίησης των πολιτιστικών ιδρυμάτων γενικά αλλά και ειδικά των δύο προαναφερθέντων. Με την χρήση πολυμεσικών πληροφοριών και πιο συγκεκριμένα με την χρήση βίντεο, τα οποία επεξεργάστηκαν με την βοήθεια του λογισμικού Adobe Premiere, η ιστοσελίδα γίνεται διαδραστική και ενδιαφέρουσα. Κάθε βίντεο ακολουθεί ένα σενάριο.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κλεφτοδήμος Αλέξανδρος
Uncontrolled Keywords: Κατασκευή ιστοσελίδας, Wordpress, Adobe Premiere, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης, Πολιτιστικά Ιδρύματα, Πολυμέσα.
Subjects: Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Π > Πολιτισμός
Σ > Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 07 Jul 2022 10:23
Last Modified: 07 Jul 2022 10:23
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11767

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top