Διαγνωστικό Drone έξυπνης γεωργίας με τη χρήση Αrduino

Δημητρίου, Κωνσταντίνος Χρ. (2021) Διαγνωστικό Drone έξυπνης γεωργίας με τη χρήση Αrduino. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
H42_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Στην παρούσα πτυχιακή αναλύεται επακριβώς τον τρόπο κατασκευής μελέτης και διάγνωσης ασθενειών ενός εξακόπτερου Drone με την χρήση Arduino βασιζόμενοι σε δύο μετρήσεις υγρασίας και θερμοκρασίας. Ως βασικό μέλημα είναι η εύρεση και δημιουργία έξυπνων ιδεών για την αγροτική κοινωνία με μεταγενέστερο στόχο η παροχή υπηρεσιών σε αυτούς από την εκάστοτε εταιρεία. Θα παρουσιαστούν αναλυτικά και διεξοδικά δύο εκδόσεις του προϊόντος σύμφωνα με την οικονομική ευχέρεια του κάθε αγρότη. Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται η αυτόνομη και η τηλεχειριζόμενη έκδοση. Όσον αφορά τα υλικά προτείνετε όπως θα αναφερθεί παρακάτω. Επίσης απαραίτητη θεωρείται η εύρεση 3D εκτυπωτή. Τέλος θα αναφέρουμε πιθανές βελτιώσεις του συστήματος καθώς και συμπεράσματα της παρακάτω πτυχιακής.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Βλαχόπουλος Δημήτριος
Uncontrolled Keywords: Εξακόπτερο Drone, Arduino, Drone έξυπνης γεωργίας, Μετρήσεις υγρασίας, Μετρήσεις θερμοκρασίας, Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 06 Jun 2022 10:32
Last Modified: 06 Jun 2022 10:34
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11689

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top