Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία, Start-ups, επιχειρήσεις και τρόποι χρηματοδότησης

Τάγκας, Κοσμάς Δ. (2021) Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία, Start-ups, επιχειρήσεις και τρόποι χρηματοδότησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D11_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία διερευνά την ύπαρξη των καινοτόμων επιχειρήσεων. Σκοπός της εργασίας αποτελεί η ανάλυση των βασικών κριτηρίων που έχουν επηρεάσει σήμερα τους νέους επιχειρηματίες να στραφούν στις start – ups επιχειρήσεις. Γίνεται αναφορά στους τρόπους χρηματοδότησης που έχουν πρόσβαση οι ενδιαφερόμενοι για να υλοποιήσουν την καινοτόμα ιδέα τους που θα καλύψει κάποιο υπάρχον κενό στην αγορά του σήμερα. Παρουσιάζονται ορισμένες από τις πιο πετυχημένες νεοφυείς (start – ups) επιχειρήσεις που δρουν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια παρέχοντας προϊόντα ή υπηρεσίες, στον ψηφιακό κόσμο, στον κλάδο του Πολιτισμού – Τουρισμού, στην Agro Επιχειρηματικότητα, στο Εμπόριο και σε κανάλια διανομής, σε Επιστήμες Υγείας και Ευζήν. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για την εκπόνηση της εργασίας αντλήθηκαν από τις επίσημες σελίδες του κάθε προγράμματος χρηματοδότης, από σχετικούς ιστότοπους, από Ελληνόγλωσση καθώς και ξενόγλωσση βιβλιογραφία.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Σπινθηρόπουλος Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, Νεοφυείς (start - ups) επιχειρήσεις, Τρόποι χρηματοδότησης, Επιχειρηματικό πλάνο
Subjects: Ε > Επιχειρηματικότητα
Κ > Καινοτομία (επιχείρηση)
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 03 Mar 2022 09:32
Last Modified: 03 Mar 2022 09:32
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11601

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top